avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna, am cumparat o masina, am facut acte de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna, am cumparat o masina, am facut acte de vanzare-cumparare ...

Buna, am cumparat o masina, am facut acte de vanzare-cumparare si am primit fiscalul de la primarie. Cand am vrut s-o inmatriculez, mi s-a spus ca pe masina aia e pus sechestru si ca eu n-am voie sa umblu cu ea. De la fostul proprietar, e exclus sa mai vad vreun ban, e dator peste tot si n-are. Acum m-ar interesa daca primaria n-ar fi trebuit sa nu-mi de-a fiscalul, eu am platit si taxa aia acolo.
Ultima modificare: Joi, 10 Iulie 2025
ganeacristi, utilizator
Cel mai recent răspuns: ganeacristi , utilizator 16:14, 10 Iulie 2025
"Cand am vrut s-o inmatriculez, mi s-a spus ca pe masina aia e pus sechestru si ca eu n-am voie sa umblu cu ea."

Înainte să plătiți auto trebuia luată seria acestuia și verificat întreg istoricul( acum riscați să rămâneți și fără bani,și chiar fără autoturism)
Ultima modificare: Joi, 10 Iulie 2025
SunnyXxxX, utilizator
Multumesc pentru raspuns, n-am stiut, eu am crezut ca daca la primarie iti da fiscalul, inseamna ca masina e in regula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune ContSters88252 ContSters88252 Buna ziua care ar fi prejudiciul pe care l-ar suferi RAR-ul in cazul in care as prezenta pentru a fi inmatriculat si ar fi ... (vezi toată discuția)
Sechestru asupra bunului mobil alexandru_B alexandru_B Buna ziua! Vin cu o serie de intrebari la o problema cu care ma confrunt de ceva timp. Am fost casatorit cu o persoana timp de 1 luna dupa care am ... (vezi toată discuția)
Masina sechestrata Omuletverde Omuletverde Buna ziua. Ajung la dumneavoastra cu o intrebare. Sunt dilar auto. Pot achizitiona contra cost o masina din statul Italian sechestrata de primarie pentru ... (vezi toată discuția)