avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna, am cumparat o masina, am facut acte de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna, am cumparat o masina, am facut acte de vanzare-cumparare ...

Buna, am cumparat o masina, am facut acte de vanzare-cumparare si am primit fiscalul de la primarie. Cand am vrut s-o inmatriculez, mi s-a spus ca pe masina aia e pus sechestru si ca eu n-am voie sa umblu cu ea. De la fostul proprietar, e exclus sa mai vad vreun ban, e dator peste tot si n-are. Acum m-ar interesa daca primaria n-ar fi trebuit sa nu-mi de-a fiscalul, eu am platit si taxa aia acolo.
Ultima modificare: Joi, 10 Iulie 2025
ganeacristi, utilizator
Cel mai recent răspuns: ganeacristi , utilizator 16:14, 10 Iulie 2025
"Cand am vrut s-o inmatriculez, mi s-a spus ca pe masina aia e pus sechestru si ca eu n-am voie sa umblu cu ea."

Înainte să plătiți auto trebuia luată seria acestuia și verificat întreg istoricul( acum riscați să rămâneți și fără bani,și chiar fără autoturism)
Ultima modificare: Joi, 10 Iulie 2025
SunnyXxxX, utilizator
Multumesc pentru raspuns, n-am stiut, eu am crezut ca daca la primarie iti da fiscalul, inseamna ca masina e in regula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune ContSters88252 ContSters88252 Buna ziua care ar fi prejudiciul pe care l-ar suferi RAR-ul in cazul in care as prezenta pentru a fi inmatriculat si ar fi ... (vezi toată discuția)
Sechestru asupra bunului mobil alexandru_B alexandru_B Buna ziua! Vin cu o serie de intrebari la o problema cu care ma confrunt de ceva timp. Am fost casatorit cu o persoana timp de 1 luna dupa care am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.as vea sa intreb .daca odata cumparata masina de la ... loicimarco loicimarco buna ziua.as vea sa intreb .daca odata cumparata masina de la sechestru.sa mai gasesti inca un sechestu pe aceeasi masina/.adica doua sechestre ,de diferiti ... (vezi toată discuția)