Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 michelina1971	                   

Buna ziua, vreau si eu un raspuns competent pentru problema mea.
Sunt asistent medical principal -statistician, incadrata in serviciul de statistica si ... (vezi toată discuția)
	                    michelina1971	                   

Buna ziua, vreau si eu un raspuns competent pentru problema mea.
Sunt asistent medical principal -statistician, incadrata in serviciul de statistica si ... (vezi toată discuția)

bgabrielalenuta	                   

Buna. Sunt statistician medical principal, angajat pe un post de studii medii. As dori sa intreb daca se poate transforma postul de statistician pe studii ... (vezi toată discuția)
	                    bgabrielalenuta	                   

Buna. Sunt statistician medical principal, angajat pe un post de studii medii. As dori sa intreb daca se poate transforma postul de statistician pe studii ... (vezi toată discuția)

Frantz10	                   

Buna ziua ,
Lucrez intr-un spital orasenesc din 2012 incadrata pe perioada determinata pe  un post de ecomomist in locul unei colege care este in fara plata . ... (vezi toată discuția)
	                    Frantz10	                   

Buna ziua ,
Lucrez intr-un spital orasenesc din 2012 incadrata pe perioada determinata pe  un post de ecomomist in locul unei colege care este in fara plata . ... (vezi toată discuția)