avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Ocup un post de statistician medical (post ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Ocup un post de statistician medical (post cu studii ...

Buna ziua. Ocup un post de statistician medical (post cu studii medii) intr-un spital de stat de mai bine de 11 ani. Am cerut sa fiu promovat in functia de sef serviciu de statistica si evaluare medicala (post ce necesita studii superioare) dar am fost refuzat pe motiv ca nu am vechime in specialitate. Mentionez ca postul ocupat este unul cu studii medii iar eu am studii superioare de dinainte de a ma angaja. Cine imi poate explica exact ce inseamna vechimea in specialitate si daca pot sa ocup postul respectiv? Mentionez ca nu sunt in relatii foarte bune cu departamentul RUNOS.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:51, 10 Iulie 2025
Vechimea in specialitate = reprezintă perioada de timp în care o persoană a lucrat într-un anumit domeniu sau profesie, demonstrată prin documente corespunzătoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare post?promovare? michelina1971 michelina1971 Buna ziua, vreau si eu un raspuns competent pentru problema mea. Sunt asistent medical principal -statistician, incadrata in serviciul de statistica si ... (vezi toată discuția)
Transformarea postului bgabrielalenuta bgabrielalenuta Buna. Sunt statistician medical principal, angajat pe un post de studii medii. As dori sa intreb daca se poate transforma postul de statistician pe studii ... (vezi toată discuția)
Incadrarea din economist in statistician Frantz10 Frantz10 Buna ziua , Lucrez intr-un spital orasenesc din 2012 incadrata pe perioada determinata pe un post de ecomomist in locul unei colege care este in fara plata . ... (vezi toată discuția)