avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Reziliere contract...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Reziliere contract...

Buna ziua
Sunt in situatia de a rezilia un contract de promisiune de cumparare a unui imobil,de la dezvoltator la care s a achiitat un avans si se platresc rate lunare.
Dezvoltatorul a intrat in reorganizare de 1 an,m am inscris la masa credala si de atu ci platesc rate lunare dar nu se lucreaza nimic.
Cum termenul de predare este depasit cu 1an si 6 luni as vrea rezilierea.
Ce sfat imi puteti da?
Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 10 Iulie 2025
monalisaalina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Andra-Denisa Ferascu Olaru , Avocat 23:53, 14 Iulie 2025
Puteti trimite o notificare scrisa dezvoltatorului. Termenul de predare este foarte important... Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma in insolventa: lichidatorul vs. firma leasing nhms nhms Am urmatoarea situatie: Firma mea a intrat in insolventa. La data intrarii aveam 2 rate neplatite catre firma de leasing. Acum sunt in perioada de ... (vezi toată discuția)
Recuperare masina in leasing de la firma in insolventa adriane1 adriane1 Salut la toata lumea, Am urmatoarea problema: In ianuarie 2010 am cerut deschiderea procedurii de insolventa pentru reorganizarea datoriilor. In acel ... (vezi toată discuția)
Dezvoltator imobiliar in insolventa michil michil Buna ziua, Un dezvoltator imobiliar intrat in insolventa iar creditori inscrisi la masa credala sunt de doua categorii,unii care au promisiuni de vanzare ... (vezi toată discuția)