avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Avand în vedere ca personalul TESA din spitale a fost ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Avand în vedere ca personalul TESA din spitale a fost reancadrat ...

Avand în vedere ca personalul TESA din spitale a fost reancadrat conform art. 38 alin 3 (indiferent de anexa VII sau VIII din Lg. 153/2017, mentinandu-se in plata cuantumul sporului , privit ca un element de salarizare din luna decembrie 2017 , si nu calculat ca spor , conform art. 7 lit i din Lg 153/2017, considerati ca prevedeile OUG nr. 36/2025 se aplica acestui personal di unitatile sanitare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:15, 11 Iulie 2025
Prin reîncadrare, sporul a fost inclus in salariu ?
Ultima modificare: Vineri, 11 Iulie 2025
Manuela Rășină, administrator
Da.
In salariul brut mentinut inca din anul 2017
Atunci nu are cum sa fie diminuat, in opinia mea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 153 mariana bogdana mariana bogdana Buna ziua. Am o nedumerire in legatura cu salariul. Sunt incadrata pe un post de artist plastic I la teatru. Am vechime maxima, deci clasa V. In momentul in ... (vezi toată discuția)
Acordare spor viza cfp taptap taptap Daca in perioada 01.07,2017 si 31,12,2017 s-a acordat sporul pt viza cfp in cuantum de 10% (pana la data de 01,07,2017 sporul fiind 25%) s-a procedat legal? (vezi toată discuția)
Încadrare Vic07 Vic07 Bibliotecarii de la primărie trebuiau , conform legii 153/2017,sa fie încadrați că ceilalți funcționari publici? (vezi toată discuția)