avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Se da urmatoarea situatie: pana pe data de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Se da urmatoarea situatie: pana pe data de 10 aprilie ...

Buna ziua! Se da urmatoarea situatie: pana pe data de 10 aprilie 2025 am fost 1 an si 11 luni in CCC. M-am intors pe data de 11.04.2025 la munca pana pe data de 13.05.2025 (inclusiv) si apoi am intrat in concediul de maternitate pentru cel de-al doilea copil. Intrebarea mea este urmatoarea, avand in vedere ca am 21 de zile lucratoare, cum se va calcula suma pentru cele 126 de zile de concediu de maternitate? Contabila a calculat din ultimele 6 luni, adica din indemnizatie plus brutul din acea luna lucrata. Este corect? Pentru ca eu am crezut ca se va calcula 85% din salariul brut primit pentru cele 21 de zile, conform OUG 158/2005 si nu se va lua indemnizatia in calcul. Multumesc mult!.

Alte discuții în legătură

Calcul concediu de maternitate ana193 ana193 as dori sa stiu cum se calculeaza banii pt concediu prenatal.Acum inca ma duc la serviciu ,este inca prea devreme sa stau acasa insa va aveni momentul cand voi ... (vezi toată discuția)
Concediul prenatal elenalaura_ro elenalaura_ro Buna ziua, imi cer scuze ca va deranjez. Sunt insarcinata in 28 de saptamani si medicul ginecolog mi-a recomandat sa intru de la 1 iunie in concediul ... (vezi toată discuția)
Baza calcul cm sarcina si lauzie la a doua sarcina Nko_kiss Nko_kiss Buna ziua, As dori sa aflu cum se calculeaza CM risc materna si sarcina si lauzie la al doilea copil? Mentionez faptul ca dupa cei doi ani de stat ... (vezi toată discuția)