avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1477 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Procedura de achizitie desfasurata in SEAP
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Procedura de achizitie desfasurata in SEAP

Procedura de achizitie desfasurata in SEAP. Buna ziua .Am participat la o procedura simplificata pe SEAP unde am depus garantia de participare. Termenul de finalizare a procedurii este deja depasit ,iar UAT -ul respectiv nu l-a prelungit,nu a finalizat procedura dar nici nu raspunde la emailuri. Procedura este inca pe SEAP . La cine ma adresez?

Alte discuții în legătură

Cum se poate anula o achizitie directa pe seap? geanina.valean geanina.valean Buna tuturor, Am facut o achizitie directa pe SEAP cu un furnizor (pentru lemne de foc), am stabilit conditiile de livrare si modalitatea de plata, totul ... (vezi toată discuția)
Atasare contestatie la invitatia din seap poparaluca poparaluca Buna ziua, Contestatiile depuse in cadrul unor proceduri prin cerere de oferte trebuiesc atasate si invitatiei de participare din SEAP? Multumesc. (vezi toată discuția)
Servicii incluse in anexa 2b ianis31 ianis31 Pentru serviciile incluse in Anexa 2B si a caror valoare depaseste 125 000 euro, se specifica in ordonanta ca trebuie respectate art. 35-38 si 56. Dar la ... (vezi toată discuția)