avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice atasare contestatie la invitatia din SEAP
Discuție deschisă în Achiziţii publice

atasare contestatie la invitatia din SEAP

Buna ziua,
Contestatiile depuse in cadrul unor proceduri prin cerere de oferte trebuiesc atasate si invitatiei de participare din SEAP?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: poparaluca , utilizator 08:06, 11 Aprilie 2011
Dupa ce ai facut contestatia o trimiti prin fax la Consiliu si apoi cu curierat rapid.
Un exemplar din contestatie cu o adresa de inaintare o trimiti la autoritatea contractanta spre stiinta.
Nu m-am exprimat destul de clar. Noi suntem autoritatea contractanta si in cadrul unei proceduri a fost depusa o contestatie. Problema este ca procedura este aproape de finalizare, iar eu mi-am dat seama ca nu am atasat contestatia la invitatia de participare publicata in SEAP si nu stiam daca acest lucru constituie o problema. Daca este obligatoriu sa o atasez, este tarziu daca o fac acum?
Multumesc tare mult pentru raspunsuri.
Suntem o primarie mica, cu oameni putini care facem de toate. Faptul ca pot intreba pe acest forum cand am o problema si mi se raspunde destul de repede imi este de un real ajutor.
Multumesc inca o data.
Aveti obligatia sa depuneti contestatia pe SEAP. Daca nu ati depusa pana acum nu ar fi nici o problema dar depuneti-o cat mai repede. O contestatie nu suspenda procedura. Dumneavoastra putei sa o suspendati, Consiliul sau instanta de judecata.
Daca a fost depusa contestatia inainte de depunerea ofertelor, puneti-o pe SEAP. Cred ca e mai bine decat deloc.
Normal trebuia publicat si punctul dvs de vedere si Decizia CNSC, daca s-au emis.
Dupa deschiderea ofertelor cele 3 se transmit doar operatorilor care au depus oferte(implicati), nu se mai publică in SEAP.
Multumesc pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie netransmisa la ac de catre contestator zinates zinates Ce trebuie sa faca AC in cazul in care e instiintata de catre cnsc ca s-a depus contestatie de catre unul din ofertantii necastigatori. Contestatia s-a depus ... (vezi toată discuția)
Achizitii publice-fisa de date. albertoconstruct albertoconstruct Buna ziua,am participat de curand la o cerere de oferta pentru achizitie lucrari de constructii,in fisa de date pusa la dispozitie pe seap,erea trecut ca si ... (vezi toată discuția)
Contestatie cnsc -licitatie online (frauda!!?) ContSters271735 ContSters271735 Buna ziua Am participat la o procedura de achizitie publica, executie lucrari, criteriul de atribuire pretul cel mai scazut. Noi am avut oferta cu nr 2. Dar ... (vezi toată discuția)