Dupa ce ai facut contestatia o trimiti prin fax la Consiliu si apoi cu curierat rapid.
Un exemplar din contestatie cu o adresa de inaintare o trimiti la autoritatea contractanta spre stiinta.
Nu m-am exprimat destul de clar. Noi suntem autoritatea contractanta si in cadrul unei proceduri a fost depusa o contestatie. Problema este ca procedura este aproape de finalizare, iar eu mi-am dat seama ca nu am atasat contestatia la invitatia de participare publicata in SEAP si nu stiam daca acest lucru constituie o problema. Daca este obligatoriu sa o atasez, este tarziu daca o fac acum?
Multumesc tare mult pentru raspunsuri.
Suntem o primarie mica, cu oameni putini care facem de toate. Faptul ca pot intreba pe acest forum cand am o problema si mi se raspunde destul de repede imi este de un real ajutor.
Multumesc inca o data.
Aveti obligatia sa depuneti contestatia pe SEAP. Daca nu ati depusa pana acum nu ar fi nici o problema dar depuneti-o cat mai repede. O contestatie nu suspenda procedura. Dumneavoastra putei sa o suspendati, Consiliul sau instanta de judecata.
Daca a fost depusa contestatia inainte de depunerea ofertelor, puneti-o pe SEAP. Cred ca e mai bine decat deloc.
Normal trebuia publicat si punctul dvs de vedere si Decizia CNSC, daca s-au emis.
Dupa deschiderea ofertelor cele 3 se transmit doar operatorilor care au depus oferte(implicati), nu se mai publică in SEAP.