avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am solicitat salarizarile pe perioada care am muncit ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am solicitat salarizarile pe perioada care am muncit intre anii 1978-1991 ...

Buna ziua.Am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta.Am solicitat salarizarile pe perioada care am muncit intre anii 1978-1991 in acord global de la arhiva care detine documentele respective,dupa mai multe insistente pe timp de trei ani care nu mia rezolvat nimic am facut un memoriu la arhivele statului Iasi.In urma sesizarii am intrat din nou in contact cu ei ,o noua cerere cu taxa de rigoare semnand ca sant deacord sa astept cautare timp de 180 zile.Acum mia venit raspunsul prin care imi aduc la cunostinta cu nu gasesc nimic ca totul e degradat la care imi si anexaza cateva state de plata sa ma convinga cu nu au gasit nimic.In accele copii eu nu ma regasesc... Ce as putea face in cazul acesta?Multumesc

Alte discuții în legătură

Alba[neagra, continuare... Tiberiu Lazar Tiberiu Lazar o scrisoare gasita in corespondenta parintilor,din '70-'71,in care varul tatalui facea oferta pentru a fi despagubit cu o suma de bani,astfel ca intreaga ... (vezi toată discuția)
Infractiune sau nu? mira55 mira55 Se dau urmatoarele fapte: -comitetul executiv hotaraste, fara temei legal, concedierea administratorului (acesta avand incheiat CIM cu asociatia) iar cenzorul ... (vezi toată discuția)
Criza... eterna poveste! unde "au disparut" banii? Ileana Schwarz Ileana Schwarz Daca aveti un ragaz in acest week end, va propun spre lectura urmatorul articol, primit astazi pe e-mail de la un prieten. Va doresc rabdare si intelepciune. ... (vezi toată discuția)