avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, In cazul in care se incheie un contract de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, In cazul in care se incheie un contract de colaborare ...

Buna ziua,

In cazul in care se incheie un contract de colaborare intre un spital public si un student pe timpul verii, cine suporta eventualele riscuri de accidente? In contractul pus la dispozirie de universitate scrie ca in cazul accidentului suportat de practicant in cursul lucrului sau in cazul deplasarii la lucru, spitalul se angajeaza sa instiinteze asiguratorul. Al cui asigurator? Trebuie sa-i solicitam practicantului polita de asigurare?Mentionez ca la telefonul universitatii nu raspunde nimeni. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: vaspa , utilizator 16:28, 11 Iulie 2025
Asiguratorul spitalului.
Din cate stiu in cazul unui accident se face ancheta si raspunde cel vinovat sau asiguratorul acestuia. Asadar, clauza mentionata mai sus mi se pare ambigua si abuziva.
Ultima modificare: Vineri, 11 Iulie 2025
vaspa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma ofera practica (cadru legal) anitsirc anitsirc Va rog sa imi spuneti care este legislatia in cazul in care o firma doreste sa accepte studenti sau elevi in practica neplatita? urmand ca dua 2 luni in ... (vezi toată discuția)
Asigurare sanatate - cheltuieli spitalizare in caz de accident sergiumihaescu sergiumihaescu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Acum 2 ani si jumatate am avut un accident langa Turnu Severin. Am fost internat o noapte la spitalul judetean ... (vezi toată discuția)
Practica in spital privat adriangruia adriangruia Buna ziua, ma confrunt cu o problema de cateva saptamani. Sunt student in anul I - trec in anul II la Kinetoterapie si as dori sa fac practica intr-un spital ... (vezi toată discuția)