Am un prieten care a fost arestat pentru furt cu violență dar în principiu eu nu a lovit acea persoană doar a furat dintr-un mall din Bruxelles și agenții de securitate ar fi declarat ca s-ar fi lovit la cap în timpul reținerii acestui băiat!! Acest băiat a stat arestat circa 3 săptămâni apoi l-au eliberat pe brățară electronică..întrebarea mea este dacă el s-a sustras de la arestul sub supravegherea electronică este posibil să nu îi mai ia în considerare camerele care să ponteze nevinovăția lui vizavi de violența?
Daca va pleca în România și spune la instanță poate îl lasă să plece sa scape de el și sa aibă interdicție mai mulți ani.
Îl va lăsa liber ca să plece.
Problema!
raul_bonea
Cineva mi-a furat un lant si o bratara de aur de acasa stiu sigur cine a fost dar nu am martor azi din fericire a dat iar pe la mine i-am aplicat o corectie ... (vezi toată discuția)
Furt calificat
billa
Buna ziua...In urma cu 5 zile am fost arestat eu impreuna cu 2 baieti pentru furt calificat,unu a dormit in masina si a fost vazut de procuror ca martor , unu ... (vezi toată discuția)