avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Am vandut un teren agricol care este in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Am vandut un teren agricol care este in arendă ...

Buna ziua!
Am vândut un teren agricol care este in arendă.
In 2024 am hotărât să vând terenul,anunțat la primărie în luna iulie 2024, arendașul a spus că nu dorește să cumpere.Dupa multe așteptări (statul și peremptorii că nu doresc sa cumpere) in luna noiembrie am găsit să vând terenul. Contractul de arendă expira in octombrie...pe motiv de subvenții,arendașul mă chemat să semnez niște hârtii...am făcut actul de vânzare cumpărare cu foaie că se poate vinde (din partea arendașului) dar pe foaie scrie că este de acord cu vânzarea terenului care este in arendă din octombrie 2024.
Nu am primit contract nimic...
Iar acum arendașul nu dorește să-l de-a cumpărătorului...
Ce se poate face ?
Ultima modificare: Vineri, 11 Iulie 2025
M 123, utilizator

Alte discuții în legătură

Vanzare teren agricol dat in arenda amphora amphora Am un teren agricol dat in arenda pe care doresc sa il vand. Contractul de arenda a fost incheiat pe 5 ani, din care au trecut doar 2. Termenul de plata al ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren agricol arendat Amitrica Amitrica Am arendate cu contract de arenda 2 ha de teren agricol. Contractul a fost facut pe cinci ani si expira pe 1 octombrie anul acesta. Vreau sa vand, am facut ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren agricol AdrianaBal AdrianaBal Doresc sa vand 2 ha teren agricol aflat sub contract in arenda...Arendasul nu este de acord si nu semneaza notificarea si nu vrea sa cumpere terenul la pretul ... (vezi toată discuția)