avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... În ianuarie mi-am dat demisia de la un loc de munca ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

În ianuarie mi-am dat demisia de la un loc de munca ...

Buna ziua in ianuarie mi am dat demisia de la un loc de munca , Februarie si Martie nu am lucrat , din aprile pana in prezent lucrez ! Am fost in concediu medical 18 zile pe 09 ingrijire copil , mi am scos stagiul de cotizare pentru a imi plati concediul si contabila spune ca.nu o ajuta la nimic ! Pot beneficia de plata concediului medical daca am cotizari ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:28, 11 Iulie 2025
Intr-adevar, nu o ajuta cu nimi c.. ce ati scos dvs de la Casa de pensii nu are legatura cu plata concediului medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

informatii drept de solicitare ajutor de somaj rrramor rrramor Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns privind dreptul de a depune un dosar pentru somaj: - angajata la 11 februarie 2008 pana la 08 ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza indemnizatiile pentru incapacitate temporara de munca? gabriela_bejinariu gabriela_bejinariu #-oCum se calculeaza un concediu medical, daca am mai beneficai de concedii medicale in trecut. Societatea la care lucrez, nu mi-a luat in calcul toata ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie de somaj? alina_29 alina_29 Am o mare rugaminte..imi puteti spune daca pot beneficia de somaj in cazul in care nu ma incadrez pentru primirea indemnizatiei de crestere a copilului. (vezi toată discuția)