avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua! Am fost sancționat cu oprirea unei sume ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua! Am fost sancționat cu oprirea unei sume din salariu ...

Bună ziua! Am fost sancționat la locul de munca cu oprirea unei sume din salariu în urma unui referat neanunțat și nesemnat de mine. Este legala măsura luata ? Ținând cont ca nu am fost anunțat și nici nu am semnat ca am luat cunoștință de acel referat.
Ultima modificare: Vineri, 11 Iulie 2025
Acm123456789, utilizator
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 18:52, 11 Iulie 2025
Buna ziua

Nu, nu este legala.

Faceti sesizare la ITM: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am fost sancționat cu oprirea unei sume din salariu ... Acm123456789 Acm123456789 Bună ziua! Am fost sancționat la locul de munca cu oprirea unei sume din salariu în urma unui referat neanunțat și nesemnat de mine. Este legala măsura ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara aijin aijin Este vreo problema daca am intocmit procesul verbal privind cercetarea disciplinara a doua zi dupa ce a fost convocat salariatul? Acesta nu s-a prezentat. (vezi toată discuția)
Penalizari salariale pe timpul sarcinii dia_tia dia_tia Buna ziua, Sunt insarcinata si angajata la o firma de constructii din mai 2008. Din martie 2009 firma a inceput sa aplice penalizari de 25% tuturor ... (vezi toată discuția)