avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna seara. De la primăria de care aparțin am fost ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna seara. De la primăria de care aparțin am fost înștiințat ...

Buna seara. De la primăria de care aparțin am fost înștiințat că un executor judecătoresc a dispus către primăria să nu - mi elibereze nimic, niciun act de care as avea nevoie, până nu plătesc o datorie catre provident ( executorul se ocupa de dosarul de la Provident), eu neavând nicio datorie către stat sau primărie. Întrebarea e daca executorul poate cere așa ceva primăriei.
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 04:12, 12 Iulie 2025
Bună ziua,

Nu, și aș zice că nu există document prin care un executor să fi „dispus” așa ceva. Cereți primarului explicații în scris și asigurați-vă că primiți număr de înregistrare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprire pentru datorie de acum 9 ani Luciann739 Luciann739 Buna seara astăzi am primit o Proprire Pentru o datorie de acum 9 ani către firma Provident Mi a fost instituită proprietea pe conturile bancare! Nu ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita dand0 dand0 Buna ziua, De cateva luni sunt hartuit de o celebra firma de recuperatori care imi cer sa restitui diverse procente (intre 50% si 100%) dintr-o presupusa ... (vezi toată discuția)
Imprumut ifn fals tmsc tmsc Buna ziua. Am o problema putin mai complicata in legatura cu un asa-zis imprumut la Provident. Acum vreo 2 saptamani m-am trezit acasa cu un plic de la o ... (vezi toată discuția)