avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Program FIV 2025 Știe cineva când / dacă se mai ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Program FIV 2025 Știe cineva când / dacă se mai deblochează ...

Program FIV 2025
Știe cineva când / dacă se mai deblochează programul FIV 2025 ?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: GMD66 , utilizator 18:36, 14 Iulie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, mulțumesc mult pentru toate informațiile furnizate.
Așa este... și se vrea creșterea natalității...
Tratamentul medicamentos (achiziționat deja) va dura circa o lună, până atunci poate avem noroc să fie emise voucherele, măcar să ne folosim de cel pentru procedura propriu-zisă (10000 Ron).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retur produs electrocasnic - masina de spalat- pentru a fi schimbat cu alt model liviu_z liviu_z Am achizitionat o masina de spalat rufe cu capacitate de 7kg de la un magazin online pe data de 12.04.2013 (vineri),folosind pentru plata produsului si un ... (vezi toată discuția)
Premierã în justiþie! fãrã nicio lege în domeniu, o femeie a fost declaratã mamã naturalã a copiilor nãscuți de sora ei  Avocat Lăzăruţiu Lucian Avocat Lăzăruţiu Lucian O femeie care nu a mai putut naşte copii din cauza unor probleme de sănătate, a fost recunoscută ca mamă naturală a doi gemeni concepuţi de femeie şi ... (vezi toată discuția)
Mama surogat, tata biologic cetatean roman si sotia tatalui cetatean candian, cum adoptam copilul? Vortex91 Vortex91 De mai bine de 7 ani eu si sotia tot incercam sa facem un copil. Am ajuns la punctul in care sigura solutie este sa folosim o mama purtatoare/surogat. Noi ... (vezi toată discuția)