Bună ziua
Eu am depus următoarele: apel+cerere de suspendare a executării + scutire cauțiune + judecare în lipsă (am scris motivele).
Pentru apel nu îmi permit un avocat și am făcut eu acele cereri.
In momentul de față îmi este teamă că nu o să fiu luată în serios sau că nu se va ține cont de apel.
In aceasta hotărâre este vorba ca copilul meu de 4 ani să rămână peste noapte la tatăl ei. El lucrează în ture inclusiv în weekend și nu sa ținut cont de asta, nu sa ținut cont nici de faptul că el nu are permis iar între noi este o distanta de 50 km, nu am interzis vizita, am cerut să fie într-un mediu neutru pe timpul zilei, ținând cont că ce-a mica are probleme de sănătate și are un program stabilit.
Această decizie la luat în urma cererii prezidențiale pusa de tatăl copilului, menționez că eu și cu el stabilisem să divorțăm la notar și să stabilim împreună un program ok pentru cea mică, nu știu care este motivul pentru care a ales distanta.
Varianta ideala ar fi fost sa apelați la un av măcar pt a va redacta cererile respective,varianta care va acoperea cât de cât și ar fi presupus și costuri mai mici.E greu sa știm ce ați scris dvs,cum ați motivat,cum a motivat instanta sentința apelața de dvs etc.Dvs acum doriți o incurajare pt ca un răspuns pertinent nu aveți cum sa primiti.