avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Vecinul meu de deasupra apartamenului si-a ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Vecinul meu de deasupra apartamenului si-a transformat ...

Buna ziua!Vecinul meu de deasupra apartamenului si-a transformat apartamentul cu 3 camere in 2 garsoniere pe care le inchiriaza in regim hotelier.Pentru a face acest lucru si-a facut separare de apa iar teava a tras-o pe casa scarii ingropand-o in zidul de deasupra usii mele de la intrare. Avea voie sa faca acest lucru fara acordul meu? Dar sa inchirieze in regim hotelier tot fara acordul meu? Mentionez ca locuiesc intr-o casa in care sunt 6 ap fara asociatie de proprietari.
Cel mai recent răspuns: Nivea , utilizator 01:34, 18 Iulie 2025
Nu are voie sa faca nimic din cele enumerate.
Casa scarii e proprietate comuna.
Inchirierea in regim hotelier nu se poate face la fel fara certificat.de clasificare unde trebuie acordul vecinilor si daca ecista si al asociatiei.
Ultima modificare: Vineri, 18 Iulie 2025
Nivea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apa separata ralucaa11 ralucaa11 Buna dimineata, As avea cateva intrebari si v-as fi recunoscatoare daca m-ati putea ajuta. Locuiesc la bloc, blocul are 14 apartamente si am 2 vecini ... (vezi toată discuția)
Reparatii la conducta de apa din apartamentul de deasupra mea Ana-Maria90 Ana-Maria90 Buna ziua. De ceva vrema ma confrunt cu o situatie destul de suparatoare: stau la parter intr-o garsoniera modificata (am cumparat fostul uscator al blocului) ... (vezi toată discuția)
Administrez intr-un bloc garsoniere in regim hotelier danielgeorge1 danielgeorge1 Bună ziua! Sunt o persoana fizica ce administrez intr-un bloc garsoniere in regim hotelier (la parter, etajul 3 o scara si la etajul 4 pe alta scara). Pana ... (vezi toată discuția)