avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua Am absolvit facultate de lunga durata ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua Am absolvit facultate de lunga durata (chimie-fizica), ...

Bună ziua
Am absolvit facultate de lunga durata (chimie-fizica), 4 ani (cu modul pedagogic 2003).
Am mai făcut o facultate, specializare management, 3 ani, ciclul I de licența, fără modul pedagogic.
Pot preda discipline specifice pentru a doua facultate?
(e faza cu modul nivel I și nivel II, care nu știu legal cum funcționează)
Înca nu am ajuns la ISJ, dar orientativ sa îmi pot face o idee.
Va mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:54, 12 Iulie 2025
Condițiile de ocupare a funcțiilor didactice în învățământul preuniversitar sunt mentionate in art.176 din Legea 198/2023.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Încadrare salarială a unei educatoare cu liceu pedagogic și facultate de litere. sunt angajată ca educatoare începând cu data de 1 septembrie ... Nicoleta.Stefania Nicoleta.Stefania Sunt angajată ca educatoare începând cu data de 1 septembrie 2023. Am absolvit Liceul Pedagogic și Facultatea de Litere cu specializarea română-engleză, ... (vezi toată discuția)
Anulare act administrativ - contencios administrativ - litigiu cu inspectoratul scolar judetean pavelvioleta pavelvioleta Cu permisiunea dumneavoastra as vrrea daca se poate sa va supun atentiei cazul meu: Sunt ing. chimist titular la un Gr. Sc. Adm. si absolventa 2009 de ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii de scurta durata feg feg Buna ziua. Sunt absolvent al Facultatii de Chimie - 3 ani, Universitatea Bucuresti, promotia 1993. Prin ordin al ministrului educatiei, pentru cadrele ... (vezi toată discuția)