avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua!Am 61 ani, am lucrat in Romania 26 ani, sunt ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua!Am 61 ani, am lucrat in Romania 26 ani, sunt rezidenta ...

Buna ziua!Am 61 ani, am lucrat in Romania 26 ani, sunt rezidenta in Italia de 10 ani, nu am vechimea necesara pentru a ma pensiona in Italia, unde inca lucrez.As putea sa ies la pensie la limita de varsta in Romania si concomitent sa continui activitatea in Italia pana la limita de varsta de aici (mentionez ca in Italia am doar 6 ani de contributii pana in prezent).Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:01, 12 Iulie 2025
Luna si anul nasterii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand pot iesi la pensie? marianacostantino marianacostantino Buna as dori sa situ cand IED la pensie? Sunt nascut 16 02 1954 am lucrat 30 ani an rulmentu Bv ,cu grupa a2a ,26 ani si 11 luni . Si acuma de4 ani muncesc an ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata (fara diminuare) haurespaulina haurespaulina Nascuta 14.03.1958 / ani lucrati in romania 26 si 11 luni in grupa ll-a / ani lucrati in italia 7. Cand pot iesi la pensie anticipata fara penalizari si ce ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata romi1962 romi1962 buna ziua am inplinit varsta de 55 de ani si sunt interesat daca impilnesc conditiile de pensionare acum locuiesc in spania aiciimi cer 25 acumulati din ... (vezi toată discuția)