avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Posturi în organigramă şi stat de funcţii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Posturi în organigramă şi stat de funcţii

Bună ziua,
Vă rog să imi răspundeţi la următoarele întrebări:
1. Cum trebuie trecut în organigramă şi în statul de funcţii postul unei persoane care se află în concediu de creştere copil?
2. Cum trebuie trecut în organigramă şi în statul de funcţii postul pe care l-a detinut managerul instituţiei înainte să câștige concursului de proiecte de management conform OUG 189/2008?
Vă mulţumest pentru răspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:29, 13 Iulie 2025
1. Il treceti post ocupat - salariat in CCC
2. Daca nu-l mai ocupa, il treceti vacant
Referitor la răspunsul d-voastră la întrebarea 2: în OUG 189/2008, art. 29, alin. (3) scrie "În cazul în care câștigătorul concursului de proiecte de management deține o funcție de execuție sau de conducere în aceeași instituție ori în altă instituție de cultură, contractul individual de muncă pentru funcția respectivă se suspendă pe durata contractului de proiecte de management." nu ar trebui trecut ca suspendat?
Poate fi trecut vacant temporar ( titularul avand c.i.m. suspendat).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs pentru postul de director Hobitzi Hobitzi As dori sa stiu procedeul concret si prevederile legale pentru angajarea unui director la o institutie publica de cultura.Cat dureaza aceste contracte si daca ... (vezi toată discuția)
Concurs pentru ocuparea postului de manager al unei case de cultura vasileroibu vasileroibu Buna seara ! Vreau sa particip la un concurs pentru ocuparea unui post de manager al unei Case de Cultura . Am absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport ... (vezi toată discuția)
Exista posibilitatea ca acelasi manager interimar de la o institutie publica de cultura sa beneficieze de mai multe contracte de acest tip (dupa depasirea timpului de 120 de zile)? MCM1 MCM1 Buna ziua, Am urmatoarea dilema. La o institutie de cultura, managerul, care si-a incheiat cu succes Contractul de Management si care la ora actuala ... (vezi toată discuția)