avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concurs pentru ocuparea postului de manager al unei ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concurs pentru ocuparea postului de manager al unei Case de Cultura

Buna seara ! Vreau sa particip la un concurs pentru ocuparea unui post de manager al unei Case de Cultura . Am absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport Spiru Haret 3 ani si un curs de Manager. Va rog sa-mi spuneti daca intrunesc conditiile participarii la concurs.Am auzit ca nu as putea din cauza ca am studii de scurta durata. Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: vasileroibu , utilizator 22:48, 11 Februarie 2017
Managementul instituţiilor publice de cultură poate fi încredinţat unei persoane fizice care îndeplineşte cumulativ următoarele condiţii:
a) are cetăţenia română sau a unuia dintre statele membre ale Uniunii Europene;
b) are capacitate deplină de exerciţiu;
c) întruneşte condiţiile de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul de activitate al instituţiei;
d) întruneşte condiţiile de pregătire sau experienţă în management;
e) întruneşte alte condiţii solicitate de autoritate;
(art.3 din OUG 189/2008)

Art. 3^1 din OUG 189/2008
În situaţia în care pentru concursul de proiecte de management nu s-au înscris persoane care să îndeplinească cumulativ condiţiile prevăzute la art. 3, prin derogare de la prevederile art. 3 lit. c), autoritatea poate relua organizarea concursului, având posibilitatea modificării domeniului şi, după caz, a nivelului studiilor solicitate.

"În acest context, orice persoană care a absolvit, cu diplomă de licenţă, trei ani ai unei facultăţi de teatru, după sistemul de învăţământ Bologna, poate da concurs pentru a obţine un post de manager al unei instituţii teatrale. În schimb, o persoană care a absolvit oricare altă facultate de profil umanist, şi care, ulterior, a obţinut un masterat sau un doctorat în domeniul de specialitate, nu se poate înscrie la concurs."
[ link extern ]
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii pentru ocuparea functiei de director in sistemul bugetar vasileroibu vasileroibu Buna ziua ! Am absolvit Facultatea de educatie fizica si sport ,diploma de licenta,3 ani si doresc sa stiu daca pot ocupa functia de director Casa de Cultura ... (vezi toată discuția)
Administratie publica c c Am absolvit facultatea de administratie publica in vara anului 2008, iar in primavara lui 2009 am obtinut prin concurs un post de functionar public intr-o ... (vezi toată discuția)
Promovarea in clasa a functionarilor publici ellena ellena am doua situatii legate de acest subiect: cazul 1. functionar public cu studii superioare de scurta durata, (subinginer) - inginer colegiu, angajat pe un post ... (vezi toată discuția)