avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Bună ziua!Băiatul meu în vârstă de 23 ani a dat ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Bună ziua!Băiatul meu în vârstă de 23 ani a dat examenul ...

Bună ziua!Băiatul meu în vârstă de 23 ani a dat examenul de licenta , iar în toamna urmează sa dea examen pentru intrare în Barou și la INM.Daca este admis la una din ele se poate considera continuare studii în vederea primirii pensiei de intretinere.Multumesc mult pentru ajutor!

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Urichianu Urichianu baiatul meu implineste 25 ani pe 11.04. 2013. Anul acesta a terminat facultatea si ar dori sa continue studiile si la masterat. El primeste lunar o pensie de ... (vezi toată discuția)
Aplicare la facultatea de drept la 23 de ani vladstana12 vladstana12 Buna ziua! Am 23 de ani și sunt recent absolvent al Facultății de Economie. De când eram copil îmi doream să urmez cursurile Facultății de Drept, ... (vezi toată discuția)
Dreptul la pensie de urmaș după căsătorie Elena.pc Elena.pc Sunt unicul urmaș după decesul mamei, am sub 26 ani și studiez. Urmează sa ma căsătoresc și as dori sa știu dacă mai beneficiez de pensie de urmaș ... (vezi toată discuția)