avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună ziua! Am postat recent un review negativ pe ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună ziua! Am postat recent un review negativ pe Google despre ...

Bună ziua!
Am postat recent un review negativ pe Google despre un service auto, în care am povestit exact ce am pățit (cu detalii reale și dovedibile: reparație proastă, lipsă de răspuns, pagubă mare etc.). Acum, persoana respectivă (administratorul service-ului) amenință că îmi face plângere și mă dă în judecată pentru defăimare.

Întrebarea mea este: dacă ceea ce am scris în review este adevărat și pot dovedi (facturi, constatări de la alt mecanic etc.), poate câștiga acest proces? Există riscul să fiu obligat să șterg review-ul sau să plătesc despăgubiri, chiar dacă faptele relatate sunt reale?

Mulțumesc mult pentru lămuriri!

Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 05:49, 13 Iulie 2025
Nu trebuie să ștergeți nimic.
Admistr service încercă să vă sperie.Service unde spuneți că mașina a fost reparată ( sunt camere video-toate intervențiile la autoturismul dumnv sunt înregistrate .( dacă spuneți că aveți și probe ( martori) șeful service ar trebui să fie pus pe gânduri)
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Iulie 2025
SunnyXxxX, utilizator
Nu va câștiga acest proces daca ce ați scris e real si puteți dovedi ca ati patit.
Puteti sa va plângeți si la anpc si RAR

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Review negativ poate fi considerat defaimare? AnittaClaudia AnittaClaudia Buna seara. Am lasat niste review-uri negative pe facebook si google. Faptele prezentate sunt adevarate si demonstrabile. Firma imi cere sa sterg ... (vezi toată discuția)
Problemă service auto - aș avea nevoie de o opinie juridică Geo2025 Geo2025 Bună ziua, aș avea nevoie de o opinie juridică într-o problemă legată de un service auto. În 2024, am dus mașina în service pentru o reparație ... (vezi toată discuția)
Au voie firmele sa minta in scris? tmpqiu tmpqiu Buna ziua, Am o problema incurcata si as dori sa stiu daca are rost sa vb cu un avocat. Se suprapun din pct meu de vedere mai multe abuzuri: 1. EMAG minte ... (vezi toată discuția)