avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ESTE SUFICIENT ORIGINALUL ACTULUI DE PROPRIETATE AL ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ESTE SUFICIENT ORIGINALUL ACTULUI DE PROPRIETATE AL UNUi APARTAMENT ...

ESTE SUFICIENT ORIGINALUL ACTULUI DE PROPRIETATE AL UNUi APARTAMENT LA BLOC CONSTRUIT PRIN OCLPP in anii 1970-80, ( care s-a desfiintat) ca sa PROBEZI ca ESTI PROPRIETARUL LUI, sau mai trebuie si CONTRACTUL DE CONSTRUIRE, NOTA DE AMPLASANMENT, ...?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:16, 13 Iulie 2025
este un contract cu plata in rate; trebuie probat ca s-au plătit toate ratele. daca in actul dvs original este o astfel de mențiune, ar trebui sa fie suficient..
OCLPP s-a transformat in ICVL, iar in ultima vreme se numea ROMCONFORT SA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare cumparea apartament-sume achitate armada_maxima armada_maxima Buna ziua, Am achizitionat un apartament care are un istoric de mai multi proprietari. Primul proprietar a achizitionat apartamentul de la stat (Oficiul ... (vezi toată discuția)
Problema cu contractul de proprietate al apartamentului! Georgiana_Popa Georgiana_Popa Pentru schimbarea cartii de identitate am nevoie de actul cu care se face dovada adresei de domiciliu. Acesta ar fi contractul de proprietate al ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate pierdut anca78 anca78 Buna ziua! Parintii mei au pierdut titlul de proprietate al apartamentului. Au in prezent procesul verbal de predare-primire si planul ... (vezi toată discuția)