avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna,a si dori sa intreb,daca se poate tranfera si in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna,a si dori sa intreb,daca se poate tranfera si in ce mod ...

Buna,a si fori sa intreb,daca se poate tranfera si in ce mod ,cu sau fara avocat ,conventia in sentinta de divorti?

Mentionez,ca am divortat de 15 ani,copii mei numai sunt minori,doi baieti 19 si 24 de ani.dar au nevoie de ajutor pentru a continua facultatea.Se poate obliga tata baietilor in sprijinirea lor,in timpul studiilor?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 05:43, 13 Iulie 2025
Dumneavoastră nu mai aveți nici o calitate în relația cu tatăl copiilor.
Copii sunt majori, și doar ei își pot obține ajutor financiar de la tatăl lor, dacă își continuă studiile.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Iulie 2025
Dapix, utilizator
Nu mai aveti legatura cu convenția, băieții isi pot da in judecata tatal ca sa le plătească pensie de intretinere pana la finalizarea studiilor sau pana la max 25 de ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As vrea sa fiu informata CosmaRodicaCorina CosmaRodicaCorina Ma numesc Cosma Rodica-Corina,maritatata de 22 de ani,in prezent separata de sot,am 3 copii dintre care 1 este minor.As vrea sa stiu,daca suntem separati si nu ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere major g.corina g.corina Va expun situatia ficei mele, astept parerile dumneavoastra. va multumesc. 1. dupa 2 ani de la divort si incredintare a minorului, acum majora, vrea ca prin ... (vezi toată discuția)
Buna seara sunt divorța de fostul șot in urma divorțului cei ... Anda37 Anda37 Buna seara sunt divorța de fostul șot in urma divorțului cei avem custodie comuna la cei trei copii dar că băieți au domiciliul la el iar fata la mn!Unul ... (vezi toată discuția)