avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua tuturor.As dori daca se poate sa ma ajutati ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua tuturor.As dori daca se poate sa ma ajutati cu niste ...

Buna ziua tuturor.As dori daca se poate sa ma ajutati cu niste informatii din punct de vedere juridic.Pe data de 22.07.2024 mama mea a suferit un accident vascular ischemic si dupa cateva saptamani cat a fost internata la un spital judetean am internat-o la o clinica de recuperare paleativa.
As dori sa imi ziceti cum as putea sa am acces la contul sau bancar ? ce fel de imputernicire sa duc la banca pentru a primi acest acces si sa pot intra in aplicatia George de la Bcr?
2 si alt lucru ce as dori sa il aflu este daca as putea face un dosar pentru a avea ceva bani de la stat si care sa ajute financiar la situatia financiara.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: Alexandru Surcel , Avocat 11:02, 15 Iulie 2025
Daca nu puteti ajunge in Romania, cautati pe Google cabinete de avocatura in localitatea respectiva si intrebati de preturi. In cazul mamei mele mi-a dat imputernicire cu regret in suflet personal in fata angajatului bancii. Greu este sa ajungi la mana copiilor la batranete..........
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Există o listă de onorarii minimale pe care UNBR o actualozează periodic, care nu este obligatorie, dar are caracter de recomandare. În principiu, acestea sunt cele mai mici valori. Cele mai mari... cerul e limita.

Care sunt onorariile minime pentru avocați în România [ link extern ]

Edmond91 a scris:

stiti de obicei cat ar fi pretul unui avocat pentru aceasta procedura? stiu ca difera de la avocat la avocat dar in medie care ar fi pretul pentru asa ceva.Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare in grad de handicap nebunika08 nebunika08 Buna ziua! As avea si eu o intrebare. Bunicul meu in varsta de 83 de ani a suferit in urma cu un an si 5 luni un AVC ischemic din care a rams cu sechele, mai ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, dupa un proces care a durat aproape un an, am obtinut ... damnymb4 damnymb4 Buna ziua, dupa un proces care a durat aproape un an, am obtinut tutela mamei care este imobilizata la pat si nu poate vorbi in urma unui avc grav. Nu ma aflu ... (vezi toată discuția)
Obtinere tutela icostin66 icostin66 Buna ziua! V-as ruga sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat pentru a obtine tutela asupra mamei, care este internata intr-un centru de varstnici. Comisia de ... (vezi toată discuția)