avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asigurare sanatate in CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurare sanatate in CCC

Asigurare sanatate in Ccc

Buna ziua! Curand voi intra in Ccc. Exista vreo posibilitate sa achit separat 2430lei pentru a fi asigurata si astfel sa nu mi se retina 10% din indemnizatia (suma ar fi considerabil mai mare). Exista vreun temei legal prin care aa pot face asta? Multumesc
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 14:54, 13 Iulie 2025
Nu exista o asemenea posibilitate .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie copil diana_raluca diana_raluca buna seara as dori sa stiu ce trebuie sa fac pentru a putea beneficia de indemnizatia de crestere a copilului dar fara sa fiu angajata. mentionez ca sunt mama ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu prenatal si postnatal zbaiceanu zbaiceanu Buna ziua Va rog sa ma ajutati sa-mi clarific urmatoarele probleme: - O viitoare mamica care va naste la sf lunii aprilie 2013 lucreaza in prezent cu carte ... (vezi toată discuția)
Stagiu de cotizatie salariata insarcinata intoarsa din cic Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Am o salariata care si-a reluat activitatea din concediu crestere copil in data de 09.03.2015. Aceasta este din nou insarcinata si are concediu ... (vezi toată discuția)