avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asigurare sanatate in CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurare sanatate in CCC

Asigurare sanatate in Ccc

Buna ziua! Curand voi intra in Ccc. Exista vreo posibilitate sa achit separat 2430lei pentru a fi asigurata si astfel sa nu mi se retina 10% din indemnizatia (suma ar fi considerabil mai mare). Exista vreun temei legal prin care aa pot face asta? Multumesc
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 14:54, 13 Iulie 2025
Nu exista o asemenea posibilitate .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Momentan ma aflu in indemnizatie de somaj pana in ... D.Renata D.Renata Buna ziua. Momentan ma aflu in indemnizatie de somaj pana in data de 10 septembrie 2025. As dori sa aflu cum se procedeaza in cazul meu cu noile ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil diana_raluca diana_raluca buna seara as dori sa stiu ce trebuie sa fac pentru a putea beneficia de indemnizatia de crestere a copilului dar fara sa fiu angajata. mentionez ca sunt mama ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu prenatal si postnatal zbaiceanu zbaiceanu Buna ziua Va rog sa ma ajutati sa-mi clarific urmatoarele probleme: - O viitoare mamica care va naste la sf lunii aprilie 2013 lucreaza in prezent cu carte ... (vezi toată discuția)