avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am cumparat un teren ceva mai departe de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am cumparat un teren ceva mai departe de sat unde ...

Buna ziua. Am cumparat un teren ceva mai departe de sat inde am o casa modulară. Intrebarea e cum pot face sa trec in buletin acea adresă? Avand in vedere ca acolo si locuiesc cu sotul si cei 2 copii?. mulțumesc frumos pentru sfat.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 11:31, 14 Iulie 2025
Daca acea casa e pe teren extravilan , nu aveti cum sa aveti acolo adresa , pe terenurile extravilane nu sunt strazi .
daca acea casa modulara a fost edificata conform legii (PUZ, certificat urbanism, autorizatie constructie, proces verbal receptie, intabulare), atunci solicitati primariei eliberarea unui certificat de nomenclatura stradala si adresa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constatare drept proprietate asupra constructiei adriana dj adriana dj am 2 proprietati un apartament pe care l-am cumparat si un terem pe care l-am primit mostenire adresa de pe buletin o am la apartament si as vrea sa-mi schimb ... (vezi toată discuția)
Scoatere din circuitul agricol patraulea patraulea Buna ziua,este vb de un teren scos din circuitul agricol,pe care s-a obtinut o autorizatie de constructie.La cadastru nu s-a facut modificarea si apare tot ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog mult, am si eu o intrebare: am obtinut aviz ... aonicescu aonicescu Buna ziua, va rog mult, am si eu o intrebare: Am obtinut aviz de urbanism si autorizatie de constructie pentru casa mea in anul 2012 expira in 2014, am ... (vezi toată discuția)