avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am depus dosarul pentru un concurs de post de asistent ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am depus dosarul pentru un concurs de post de asistent ...

Bun ziua. Am depus dosarul pentru un concurs de post de asistent medical. Dosarul mi-a fost repins pe motiv ca nu detin aviz de libera practica valabil pentru anul acesta deoarece eu sunt in concediu crestere copil. In dosarul depus am facut o declaratie pe propria raspundere de ce nu detin avizul cu copii ale documentelor care justifica situatia mea. Este legal sa imi respinga dosarul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:23, 14 Iulie 2025
Depinde de documentele cerute pentru admiterea la concurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare angajarii ca amg Popescu Sofia Popescu Sofia ce acte sunt necesare angajarii ca asistent medical la un cabinet individual daca nu am mai lucrat in domeniu si daca este valabila copia dupa cazier dat find ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de libera practica iuliagabudean iuliagabudean buna seara as avea si eu o nelamurire daca se poate:eu am terminat in 2011 asistent medical generalist,iar pana in prezent nu am lucrat in domeniu deoarece am ... (vezi toată discuția)
Autorizatia de libera practica gabitzapin gabitzapin Am terminat anul acesta postliceala de asistenti de farmacie in Judetul Suceava iar locul de munca l-am gasit in bacau,Autorizatia de libera practica trebuie ... (vezi toată discuția)