avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ziua! Am creditul student invest de unde pot ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ziua! Am creditul student invest de unde pot trage aprox ...

Buna ziua!
Am creditul student invest de unde pot trage aprox 8000 euro. As vrea sa cumpar o Dacia Logan XX care se invarte undeva la 15k euro. As putea sa platesc 8000 euro din student invest si restul prin dacia credit ?

Alte discuții în legătură

Accident rutier usor, amenintari cu intentarea unui proces din partea celui lovit codertux codertux Buna seara, Azi dimineata, in drum spre facultate am intrat intr-un tip cu o dacia logan pickup. Am fost la politie, am facut actele de constatate si i-am dat ... (vezi toată discuția)
Problema rate leasing auto Irinel-Marian Irinel-Marian Buna ziua oameni buni! Am si eu o intrebare,acum cativa ani am luat o Dacia Logan in leasing.Si am constatat ca nu se merita sa iei masina in rate,mai am de ... (vezi toată discuția)
Schimbare scoala de soferi sorinn1992 sorinn1992 Buna ziua. Am inceput scoala de soferi in aceasta vara. Am luat sala din prima iar la traseu am picat de 2 ori. Cand am inceput scoala masina, un model Dacia ... (vezi toată discuția)