avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce ai voie să vinzi într-o plăcintărie?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce ai voie să vinzi într-o plăcintărie?

Dacă dețin autorizație pentru plăcintărie am voie să vând bere la halbă și băuturi alcoolice la pahar? Și de competența cui este să verifice acest aspect?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:15, 14 Iulie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu. trebuie sa va adaugati codurile CAEN corespunzatoare, sa obtineti autorizatiile suplimentare corespunzatoare, etc.
sunt mai multe autoritati care verifica acest lucru, dar mie imi vin in minte cam urmatoarele: politia locala, ANPC, ANAF, DSP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie bar sau nu? Georgiana1512 Georgiana1512 Buna ziua! Detin un magazin alimentar iar pe durata verii imi doresc sa scot afara doua mese pentru servit sucuri si bere la sticla excluzand bautura la ... (vezi toată discuția)
Comercializarea unor bauturi alcoolice in local, vrac, la pahar TALEANUALEXANDRA TALEANUALEXANDRA Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: detin un SRL, neplatitor de TVA - Obiect principal activitate - Comert cu amanuntul in magazine ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pensiune cu mic dejun nyusziful nyusziful Buna ziua. Pentru o pensiune care servește opțional DOAR mic dejun, ce coduri ar trebui autorizate? Este obligatoriu cel de restaurant? Sau unul din cele ... (vezi toată discuția)