avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Copie xerox dupa cartea de identitate Cine este ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Copie xerox dupa cartea de identitate Cine este indreptatit dpdv ...

Copie xerox dupa cartea de identitate

Cine este indreptatit dpdv legal sa faca si sa pastreze copie xerox C.I. ?
Exclud institutiile statului de la intrebare, dar dintre urmatoarele:
- banci
- furnizori utilitati
- furnizori servicii medicale
- furnizori servicii hoteliere
- comercianti (la modul general)

Intreb pentru ca am avut recent mai multe "neintelegeri" cu hotel/telefonie/banca, care au pretins sa pastreze copie CI pentru operatiuni minore iar online am gasit destule contradictii...
Multumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Toti cei ce sunt autorizați pentru prelucrarea datelor personale.
De regula cei menționați de dvs. mai sus, au aceasta autorizație.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie dupa cartea de identitate la pensiuni AntiSecretare AntiSecretare Am fost la o pensiune din Cluj-Napoca si mi s-a cerut cartea de identitate. Dar nu au fost notate doar datele, ci i s-a facut o copie (nu am vazut copia, nu ... (vezi toată discuția)
Refuz incasare rata pentru refuz copiere carte identitate elena84 elena84 Am fost la banca pt depunerea sumei lunare conform uni acord de plata la un dosar de executare.Dupa ce mi-au fost incasati banii si chitanta emisa,casierita ... (vezi toată discuția)
Autorizare hotel mishu6 mishu6 Buna ziua, sunt interesat de redeschidera unui hotel, sunt interesat sa aflu de ce autorizatii voi avea nevoie si indraznesc sa intreb daca are cineva ideie ... (vezi toată discuția)