avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1259 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare casa
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare casa

Buna ziua!
Daca am cumpărat o casă prin credit ipotecar și am făcut prima asigurare unde m au trimis ei , când expiră sunt obligata sa o fac tot la ei ,sau o pot face la orice broker de asigurări?
Cel mai recent răspuns: Alex072013 , utilizator 06:14, 17 Iulie 2025
Buna ziua

Asigurarea facultativa o puteti face prin orice broker. Insa este important ca asigurarea sa indeplineasca conditiile impuse prin contractul de imprumut pe care l-ati semnat (valoare minima, riscuri asigurate, cesionare in favoarea bancii etc...).

De asemenea, daca o incheiati cu un alt broker/la alta firma, asigurati-va ca trimiteti copia politiei si bancii.
Mulțumesc mult pentru lămuriri!

BogdanGri a scris:

Buna ziua

Asigurarea facultativa o puteti face prin orice broker. Insa este important ca asigurarea sa indeplineasca conditiile impuse prin contractul de imprumut pe care l-ati semnat (valoare minima, riscuri asigurate, cesionare in favoarea bancii etc...).

De asemenea, daca o incheiati cu un alt broker/la alta firma, asigurati-va ca trimiteti copia politiei si bancii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare obligatorie pentru apartament luat cu credit ipotecar carmendragan carmendragan Am luat in anul 2006-nov un apartamen cu credit ipotecar .la momentul acela oferta bancii ara ca asigurarea imobilului este plataita de banca pe toata perioada ... (vezi toată discuția)
Asigurarea obligatorie a locuintei in cazul creditului imobiliar cu ipoteca llp_llp llp_llp Am achizitionat un apartament prin credit imobiliar cu ipoteca si anual sunt obligata sa inchei o polita de asigurare cesionata in favoarea bancii ce cuprinde ... (vezi toată discuția)
Asigurare facultativa locuinta CCinezan CCinezan Buna ziua, Daca se poate as dori un sfat in legatura cu urmatoarea chestiune: - am cumparat un apartament cu 3 camera prin credit ipotecar care bineinteles ... (vezi toată discuția)