avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Anulare indemnizatie handicap vizual permanent Buna ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Anulare indemnizatie handicap vizual permanent Buna ziua Concubinul surorii mele ...

Anulare indemnizatie handicap

Buna ziua
Concubinul surorii mele a avut de anul trecut o indemnizatie de handicap vizual mediu permanent. Anul acesta a facut un dosar pentru afectiuni psihiatrice la care a atasat si certificatul pentru handicap vizual si i-au dat handicap mediu permanent pentru afectiuni psihiatrice dar i-au anulat certificatul si indemnizatia pentru handicapul vizual. In aceasta situatie ce se poate face? I s-a spus ca nu poate avea doua certificate de handicap dar va intreb pe acest nou certificat nu se putea specifica si handicapul vizual? Ce poate sa faca sora mea? Este legal ceea ce au facut cei de la DGASPC?
Ultima modificare: Marți, 15 Iulie 2025
georgetteivonna, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 08:53, 15 Iulie 2025
Nu este posibil sã primeascã 2 indemnizatii de handicap.
Indiferent câte tipuri de handicap are, ub singur certificat i se elibereazã, si o singurã indemnizatie primeste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie insotitor persoana cu handicap Costin Cozma Costin Cozma Buna ziua! Am o speta putin mai ciudata: 2 surori au o mama handicap grad I, permanent, parlizata. Una dintre ele este persoana aleasa de mama ca si insotitor ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața, am și eu o problemă cu care ma confrunt de ... Anca Deac Anca Deac Bună dimineața, am și eu o problemă cu care ma confrunt de 11 ani, am o persoană în grija de 11 ani, cu gradul 3 de handicap, nu are pe nimeni, nu are ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru handicap anca curtean anca curtean buna mama mea are boala poliartrita reumatoida seropozitiva in stadiu destul de avansat.A fost pensionata in gradul 2 din momentul primirii diagosticului.si as ... (vezi toată discuția)