avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Clarificare suprapunere contribuție la pensie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Clarificare suprapunere contribuție la pensie Italia-România

Bună ziua mă numesc Aurel puți să-mi spuneți în situația în care am lucrat 10 ani Italia. și apare o suprapunere de cotizație de 7 ani cu pensia Romania .Ce repercusiuni pot. avea la pensia din Italia?

Alte discuții în legătură

Bună ziua mă numesc udrescu vista 68 de ani am lucrat 10 ani ... Udrescu Aurel Udrescu Aurel Bună ziua mă numesc Udrescu Vista 68 de ani Am lucrat 10 ani pentru companii italiene de navigație în această perioadă contribuit 7 printr-un contract ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala perianumarieta perianumarieta Buna ziua,sunt nascuta pe 16 iunie 1959,cand pot sa depun dosarul pentru pensie anticipata partiala?Am 35 de ani de cotizatie,29 in Romania si 6 in Italia.Va ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am lucrat 15 ani in romania din perioada 1987-20002, ... Marieta66! Marieta66! Buna ziua! Am lucrat 15 ani in Romania din perioada 1987-20002, după care am lucrat fara acte in Germania, din 2011 am lucrat cu geverbe in Austria și ... (vezi toată discuția)