avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, am achizitionat un duplex, despartit prin ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, am achizitionat un duplex, despartit prin perete vertical. ...

Buna ziua, am achizitionat un duplex, despartit prin perete vertical. Dupa o discutie cu unul dintre meseriasi, am aflat ca acesta nu are peretele dus si in pod. Adica duplexul este parter cu un etaj cu peretii tesiti (mansarda) dar doar putin, si nu in toate camerele. Peretele din centru, duce doar pana in tavan si pana in cornul podului ar mai fi 2M. Din pacate e facut doar din rigips si nu avem acess sa vedem nimic in interior. As vrea sa stiu daca este legal o astel de constructie, deoarece se aude foarte rau de la unul la altul si ma gandesc si la un risc de incendiu sa se extinda. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Pod la mansarda Bogdan_Escu Bogdan_Escu Buna ziua, Am cumparat recent un apartament situat la mansarda unui bloc, (p+6+m) dintr-un cartier rezidential nou. Deasupra palierului de mansarde (14 la ... (vezi toată discuția)
Buna sunt intr-o situatie dificila cu o vecina si daca se poate ... AndreeaS. AndreeaS. Buna sunt intr-o situatie dificila cu o vecina si daca se poate as dori sa ma sfatuiti. Doamna este Logoped si face ore acasa, iar camera unde face orele este ... (vezi toată discuția)
Amenajarea podului unei mansarde matei_stoica matei_stoica Buna ziua, Am un apartament situat la etajul 4 din 4, iar in cartea funciara a imobilului apartamentul este incadrat defapt ca si mansarda (tavanul fiind de ... (vezi toată discuția)