avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum se modifică o fisa de post prin adaugarea de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum se modifică o fisa de post prin adaugarea de sarcini?

Buna ziua,
Va rog sa aveti amabiltatea sa imi explicati si mie cum se modificar o fisa de post prin adaugarea de sarcini suplimentare stabilite prin decizii interne.
Eu stiu ca prin anexa, amgajatorul vrea sa le insiruiesc pur si simplu.
mentionez ca sarcinile sunt cu alt COR.
Situatia concreta: functia de sef la administrativ ca si suplimentata cu sarnici (ssm, psi, su, participa la raport ESG si raportare ESRS, colecteaza date despre mediu si gestionare deseuri).
Este legal cum doreste angajatorul?
nu am o baza legala clara sau nu am gasit-o eu.
multumesc de ajutor.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:57, 16 Iulie 2025
Deciziile interne au fost emise de angajator in urma unor documente primite de la inspectorii statului, in baza unor reglementari legislative noi, etc. In decizii sunt nominalizate acestea. Cititi deciziile interne cu atentie.
Art. 40 C.mun.
(1) Angajatorul are, in principal, urmatoarele drepturi:
a) sa stabileasca organizarea si functionarea unitatii;
b) sa stabileasca atributiile corespunzatoare fiecarui salariat, in conditiile legii;
c) sa dea dispozitii cu caracter obligatoriu pentru salariat, sub rezerva legalitatii lor;

....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ssm si psi ALEXANDRU - ADRIAN MIU ALEXANDRU - ADRIAN MIU Va rog sa ma ajutati elaborarea unui Regulament SSM si PSI pe scoala Va multumesc (vezi toată discuția)
Responsabil cu protectia muncii si stingerea incendiilor, fara voie - responsabilitati ale lucratorilor la locul de munca/ postul de lucru pe linie de ssm si psi-su ruh01 ruh01 Buna ziua, va rog daca se poate sa ma lamuriti daca exista temei legal pentru urmatoarea situatie in care am fost pus, fara voia mea. Intr-o zi, din senin, ma ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt angajata cu norma intreaga, de 8 ore, la o societate, ... MadaCaravan MadaCaravan Buna ziua! Sunt angajata cu norma intreaga, de 8 ore, la o societate, in functia de Coordonator in materie de securitate si sanatate in munca, Cod COR: ... (vezi toată discuția)