avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Am angajat o persoana, cetatean din ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Am angajat o persoana, cetatean din Republica Moldova, ...

Buna ziua,
Am angajat o persoana, cetatea din Republica Moldova, care are permis de sedere pentru studii, valabil pana la 30.09.2025.
Anul acesta a absolvit facultatea.
Angajarea s-a facut cu norma intreaga. E corect sau contractul trebuie sa fie cu 4 ore. Si ce trebuie sa faca angajatorul?
M-am inregistrat pe platforma IGI dar de aici nu mai stiu.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:18, 16 Iulie 2025
Daca a absolvit facultatea, poate fi angajat cu norma intreaga.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut, am nevoie de putin ajutor legat de viza de studii, permisul ... sadosalul sadosalul salut, am nevoie de putin ajutor legat de viza de studii, permisul de sedere si cum ma pot angaja daca nu sunt cetatean român. sunt din Republica Moldova si ... (vezi toată discuția)
Angajare student din republica moldova ionela11 ionela11 Buna ziua, Societatea ar vrea sa angajeze un student din Republica Moldova care are \"permis de sedere temporara, student drept de munca\" in Romania. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am angajat un cetatean din republica moldova pe o ... SERVIZI ASSOCIATI SERVIZI ASSOCIATI Buna ziua. Am angajat un cetatean din Republica Moldova pe o perioada de 4 luni, respectiv de la 01.09.2021 pana 31.12.2021 conform Legii 200/10.09.2020, in ... (vezi toată discuția)