avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... As dori sa stiu ce restrictii am, din punct de vedere ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

As dori sa stiu ce restrictii am, din punct de vedere al colaborării ...

Buna ziua,
As dori sa stiu ce restrictii am, din punct de vedere al colaborarii dintre firma al carei actionar sunt, si compania la care sunt angajat.
De exemplu, pot sa fac revanzare de produse comercializate de compania la care sunt angajat?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:19, 16 Iulie 2025
ca sa faceti revanzare ar trebui sa aveti un contract de distributie. in general, trebuie sa fiti atent la orice ar putea insemna concurenta neloiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurenta neloiala din partea angajatorului zylvyu66 zylvyu66 Buna ziua, Sunt angajat ca reprezentant tehnic-comercial la o firma cu distributie nationala si imi desfasor activitatea in judetul unde locuiesc. Firma ... (vezi toată discuția)
Foloseste ilegal retelete si denumirile produselor emiliaregency emiliaregency Situatie: O persoana a fost angajata la o societate comerciala (X) cu obiect de activitate in domeniul panificatiei/patiseriei/cofetariei, iar la momentul ... (vezi toată discuția)
Concurenta neloiala la asociatii de proprietari Lupulescu Robert Curatenie Blocuri Lupulescu Robert Curatenie Blocuri Buna ziua, sunt administrator la o firma care avem ca obiect de activitate prestarea de servicii curatenie la Asociatii de Proprietari si vreau sa va supun ... (vezi toată discuția)