avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Avem un salariat care urmeaza sa fie concediat. Lunar, ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Avem un salariat care urmeaza sa fie concediat. Lunar, ii retinem ...

Avem un salariat care urmeaza sa fie concediat. Lunar, ii retinem si viram in contul indicat pensia alimentara. Ce obligatii avem? Trebuie informat executorul? Fosta sotie?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:18, 17 Iulie 2025
Informați din timp ÎN SCRIS executorul, ca să evitați problemele privind sistarea plății pensiei de întreținere.
Dacă nu-l anunțați motivul sistării, vă poate da în judecată pentru validarea popririi, și vă complicați inutil.
Pe fosta soție o va anunța executorul.
Ultima modificare: Joi, 17 Iulie 2025
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot face ca pensia de întreținere să fie virată în contul meu, nu în cel al executorului? sombreros sombreros Buna ziua. Este normal ca executorul, contractat de mine, sa primeasca pensia mea alimentara in contul lui bancar? Suma, reprezentand pensia alimentara, a fost ... (vezi toată discuția)
Poprire m_ariana m_ariana Buna ziua Am divortat de curand, iar in urma divortului fostul sot este obligat la plata unei pensii de intretinere ptr 2 copii minori . A trecut o ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac ca pensia alimentara sa intre direct in contul meu, fostul sot fiind rau platnic dana_1975 dana_1975 Buna ziua. Sunt divortata de 15 ani si de atunci din doua in doua luni ii fac plangere la politie fostului sot pt abandon de familie. Sincer, m-am saturat sa ... (vezi toată discuția)