avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Retete compensate dupa aplicarea noilor masuri ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Retete compensate dupa aplicarea noilor masuri privind CASS

Bun gasit!
Având în vedere masurile luate de la 1 august privind plata cas; pensionarii cu pensie pana n 3000 lei vor mai beneficiază de rețete compensate?
A fost publicata aceasta măsură în monitorul?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:04, 18 Iulie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pensionarii cu pensii in cuantum până la 3000 lei vor beneficia în continuare de rețete compensate.
Ultima modificare: Vineri, 18 Iulie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
Mulțumesc!
S a aprobat aceasta măsură în monitorul oficial?

Cornel Vasile a scris:

Pensionarii cu pensii in cuantum până la 3000 lei vor beneficia în continuare de rețete compensate.

Nu s-a publicata in Monitorul Oficial , pentru ca INTREAGA lege trecuta prin Parlament nu s-a publicat , prin urmare NU e in vigoare . Acum , e in vigoare vechea lege .
Ultima modificare: Vineri, 18 Iulie 2025
CHKa, utilizator
Exista act normativ
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Propuneri modificari concrete legate de pensiile mici raser raser Aveti informatii mai concrete privind pensiile mici? Cum se va face diferentierea celor care au lucrat 20 de ani si au o pensie echivalenta cu \"ajutorul ... (vezi toată discuția)
La ce valoare a pensiei se aplică cass? fdanila fdanila Bună ziua,la ce valoare a pensiei se aplică cass ,la pensia brută minus impozitul șI minus 3000? Va mulțumesc (vezi toată discuția)
Amnistie fiscala-pensie de urmas daniel1948 daniel1948 Dorec si eu putin ajutor.In urma recentei amnsitii fiscale pentru pensionari,pot beneficia si eu daca am avut pensie de urmas?Pana in urma cu putin timp aveam ... (vezi toată discuția)