avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1469 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Se da urmatorul scenariu: Accident auto cu un minor ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Se da urmatorul scenariu: Accident auto cu un minor ...

Buna ziua,
Se da urmatorul scenariu:
Accident auto cu un minor de 15 ani si un adult de 19 ani. Masina era asigurata cu ITP valabil. Masina a fost luata fara stirea parintilor iar Minorul a condus sub influenta alcoolului cu pasagerul in stanga, fara centuri. Intr-un viraj viteva nu a fost adaptata iar masina sa rasturnat. Conform raportului initial, Pasagerul de 19 ani era constient si prezenta dureri in zona coloanei si in zona capului. A fost pus sub coma indusa momentan. Minorul nu a suferit leziuni grave si este in afara oricarui pericol. Minorul a incercat un suicid dupa incident prin pastile dar a fost depistat la timp si dus la spital, in prezent este in afara oricarui pericol. Parinti minorului nu detin asigurare medicala iar copilul de 19 ani este orfan. Dupa toate aceste informatii imi puteti spune ce urmari vor urma din aceasta intamplare pentru minor si parinti in urma accidentului daca:
Pasagerul isi revine complet?
Pasagerul ramane paralizat?
Pasagerul decedeaza?
Ce urmari legale vor fi pentru minor si pentru parinti ?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Accident n`kara n`kara patru tineri au plecat cu o masina in toiul noptii si au facut accident....nu a patit nimeni nimic insa masina este praf.....problema mea este urmatoarea... ... (vezi toată discuția)
Accident rutier soldat cu persoane vatamate din celalalt autoturism implicat FlorianTeodor FlorianTeodor Buna ziua, Va rog sa imi spune-ti ce as putea face in cazul in care am fost implicat intr-un accident rutier, iar vina nu imi apartine in totalitate asa cum ... (vezi toată discuția)
Nevoie sfat urgent! accident auto weedmastersr weedmastersr Buna ziua! In cursul zilei de azi pe un drum cu viraje stranse si inzapezit am derapat si am intrat intr-un sant, dupa care masina s-a rasturnat. Nici eu nici ... (vezi toată discuția)