avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... imi poate recomanda cineva un expert in construcii ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

imi poate recomanda cineva un expert in construcii pentru un ...

imi poate recomanda cineva un expert in construcii pentru un posibil litigiu in instanta? este vorba de un capac de bloc ce prezinta infiltratii si as avea nevoie de o evaluare a lucrarilor de remediere.

Alte discuții în legătură

Expertiza canalizari, cum se procedeaza. dumdum66 dumdum66 Am cumparat un apartament intr-un bloc in care conducerea asociatiei este pusa de catre dezvoltator. Nu avem carte tehnica si problemele cu canalizarea si ... (vezi toată discuția)
Evaluator auto Nsorinel Nsorinel In cat timp de la solicitarea facuta este obligat evaluatorul sa se prezinte ( eu locuiesc un făgăraș iar evaluatorul vine din brasov .? (vezi toată discuția)
Vicii ascunse izolatie acoperis de deasupra apartamentului Mihaela0201 Mihaela0201 Buna ziua! Cu speranta unei indrumari, va prezint urmatoarea situatie: am cumparat in august 2018 un apartament la ultimul etaj(2) intr un imobil cu data de ... (vezi toată discuția)