avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare notar de catre dezvoltator
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare notar de catre dezvoltator

Ce se intampla daca un dezvoltator imobiliar schimba notarul cu care s-a semnat contractul pentru o locuinta ? Mentionez ca a fost achitat 90% din pretul total. Ni s a spus ca la noul notar vom achita comision pebtru intreaga suma.
Ultima modificare: Vineri, 18 Iulie 2025
Dorinal, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 15:40, 18 Iulie 2025
Nu se întâmplă nimic.
Și bineînțeles ca veți achita la întreaga sumă. Taxele notariale si impozitul se calculează la prețul total al vânzării.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am semnat un precontract de vanzare cumparare la notariat cu ... MihaelaGruia MihaelaGruia Am semnat un precontract de vanzare cumparare la notariat cu un dezvoltator imobiliar, precontract pentru care am platit taxe notariale. Dupa un am incheiat ... (vezi toată discuția)
Taxe notariale elle-elle elle-elle vreau sa cumpar apartament prin programul prima casa. Cine suporta cheltuielile la notar pentru contractul final de vanzare-cumparare?Ce suma platesc eu ca si ... (vezi toată discuția)
Taxe notariale prima casa roxys roxys Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarele problemutze: 1. In cazul in care vand un apartamanet unor persoane care cumpara prin ... (vezi toată discuția)