avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare incadrare COR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare incadrare COR

Mi se poate schimba incadrarea in COR fara sa fi semnat in prealabil un act aditional in acest sens? Am luat la cunostinta doar o fisa a postului in limba engleza cu noile atributii, insa nu am consimtit la o modificare de COR.
Cel mai recent răspuns: Sagriprod , utilizator 18:23, 18 Iulie 2025
Incadrarea in COR inseamna si schimbarea functiei ?
Buna seara. Imi dau seama ca poate trebuia sa prezint cazul mai concis. La angajare in CIM am fost angajat pe o functie de conducere, in timp ce in urma unei evaluari de performanta superficiala, un anumit director al companiei a decis sa ma lase fara echipa. Am semnat o fisa a postului in limba engleza cu noile sarcini de lucru, iar acum m am trezit in platforma interna ca incadrarea mea este de analist servicii clienti. Fara a comenta motivele si detaliile, intrebarea mea este daca aceasta modificare poate fi facuta in lipsa unui contract aditional la CIM. Pentru ca eu in clipa de fata, nu am un astfel de act aditional. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, din cate stiu si am mai citit, fisa de post a unui ... nicoleta.florescu nicoleta.florescu Buna ziua, Din cate stiu si am mai citit, fisa de post a unui salariat poate fi modificata prin incheierea unui act aditional. 1. Dar am o nelamurire: daca ... (vezi toată discuția)
Schimbare clauze cim ClaudiaN ClaudiaN Buna ziua! Daca am fost angajata pe o functie in cim conform unui cod COR specificat, schimbarea functiei din CIM se poate face doar in baza unei decizii de ... (vezi toată discuția)
Mutare fortata in alta echipa, cu aceeasi fisa de post Elena0000 Elena0000 Buna ziua, Va scriu in speranta ca ma puteti ajuta cu un raspuns in limita disponibilitatii. Povestea este putin mai lunga insa o sa incerc sa o ... (vezi toată discuția)