avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... STIMULENT INSERTIE Buna ziua. Copilul face 2 ani in 28 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

STIMULENT INSERTIE Buna ziua. Copilul face 2 ani in 28 august. ...

STIMULENT INSERTIE
Buna ziua. Copilul face 2 ani in 28 august.
Mama este si angajat si angajator.
A fost in CCC pana in 28.06 iar lunile iulie si august sunt ale tatalui, tatal nu si.a luat aceste luni.
Mama are in continuare contractul de munca suspendat si vrea sa il lase asa pana la 28 august pana face copilul 2 ani.
Intrebarea 1. E corect asa, contractul suspendat 24 luni dacă mama are dreptul la indemnizatie 1 an 10 luni?
Intrabre 2. Are mama dreptul din august odată cu reactivarea contractului de munca la stimulentul de insertie de pana la 3 ani? Sau nu mai are dacă nu s.a intors la munca la finalul dreptului de indemnizatie?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie vs. luna tatalui Kazfer Kazfer Copilul implineste 2 ani la data de 01.09.2017. Mama se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, pana la data de 01.08.2017, ... (vezi toată discuția)
Concediul de crestere copil de o luna pentru tati TabacaruGeta TabacaruGeta Am nascut pe 3 August 2012 , o fetita si am intrat in cresterea copilului pe perioada de 2 ani . Acum mi-am gasit un alt loc de munca si pe data de 8 Iulie ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie ContSters316049 ContSters316049 Buna seara, Copilul face un 1 an pe 28 august, tatal va da o declaratie in care refuza sa stea acasa 1 luna de zile, eu pot sa-mi iau concediu fara plata ... (vezi toată discuția)