avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Taxare munca-studenti contract part-time
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Taxare munca-studenti contract part-time

Buna ziua,
Care sunt taxele de achitat de catre angajat si angajatot in cazul unui student intr-o universitate acreditate, sub 26 ani, in domeniul IT, CM perioada nedeterminata, part-time 4 ore, singurul CM, salar incadrare brut 4050 ron? Contabila spune ca nu sunt deduceri fiscale, iar ce citesc eu din lege inteleg altceva, Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Iulie 2025
buterflies, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua, fiica mea este studenta si doreste sa se angajeze ... ursamajor ursamajor Buna ziua, fiica mea este studenta si doreste sa se angajeze pentru 2-4 ore. Angajatorul unde a depus cv i-a comunicat ca nu se mai incheie contracte part-time ... (vezi toată discuția)
Colaborare profesori - ce fel de contract? traineranastasia traineranastasia Bună ziua, Vă rog din suflet să mă ajutați cu un răspuns: În martie 2019 am deschis un centru de limbi straine, un SRL. Pana acum am lucrat numai eu ... (vezi toată discuția)
Venitul brut minim garantat pentru functionarii publici antin antin sint functionar public si incadrat cu un salariu de 705 ron brut.daca se aplica reducerea conform legii 118/2010 cu 25% ,este corect ca venitul brut sa scada ... (vezi toată discuția)