Constantin Vera 
	    	Contabil

Constantin Vera 
	    	Contabil	    

Constantin Vera, Contabil
 Constantin Vera, Contabil 	
			 traineranastasia 
	    	Utilizator

traineranastasia 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 veronicam	                   

Buna ziua, 
As vrea sa aflu cum se impoziteaza si ce contributii trebuie sa plateasca  in 2019 o persoana care realizeaza venituri din drepturi de proprietate ... (vezi toată discuția)
	                    veronicam	                   

Buna ziua, 
As vrea sa aflu cum se impoziteaza si ce contributii trebuie sa plateasca  in 2019 o persoana care realizeaza venituri din drepturi de proprietate ... (vezi toată discuția)

Patience	                   

Buna ziua,
Trebuie sa inchei un contract de drepturi de autor si nu am mai facut asta pana acum, asa ca, dupa ce am cautat informatii pe net, vin si va ... (vezi toată discuția)
	                    Patience	                   

Buna ziua,
Trebuie sa inchei un contract de drepturi de autor si nu am mai facut asta pana acum, asa ca, dupa ce am cautat informatii pe net, vin si va ... (vezi toată discuția)

Marius_02	                   

Lucrez in IT si doresc sa incep o colaborare pe un contract pe Drepturi de Autor. Colaborarea o sa fie part-time (20 de ore pe sapt/ mentionez ca momentan sunt ... (vezi toată discuția)
	                    Marius_02	                   

Lucrez in IT si doresc sa incep o colaborare pe un contract pe Drepturi de Autor. Colaborarea o sa fie part-time (20 de ore pe sapt/ mentionez ca momentan sunt ... (vezi toată discuția)