avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conform CCM firma trebuia să ne plătească orele ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conform CCM firma trebuia să ne plătească orele suplimentare,însă ...

Conform CCM firma trebuia să ne plătească orele suplimentare,însă din 2019 nu au mai plătit. Am deschis proces în instanță însă am pierdut procesul pt ca a trecut mai mult de 3 ani
Mai exist vreo portiță legală să ne recuperăm banii? Deoarece e vorba de sume destul de mari adunate
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:12, 20 Iulie 2025
Nu mai este vreo modalitate in acest sens, daca s-a pronuntat instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare itm ritzzy ritzzy vreau sa fac o sesizare la itm pt ca firma la care lucrez nu plateste orele suplimentare si nici sambetele si duminicile. Totusi, nu vreau sa o semnez. O vor ... (vezi toată discuția)
Calcul ore in lunile cu concediu de odihna. Shlick Shlick Buna ziua. Eu lucrez la stat in ture de 24/48. Implici, la acest program lucrez undeva la 240 ore pe luna chiar si in lunile in care ar fi trebuit sa lucrez ... (vezi toată discuția)
Firma vrea sa ma execute silit gabrielamarinita gabrielamarinita In anul 2008 s-a deschis un proces colectiv in care au intrat mai multi salariati prin care ceream drepturi salariale suplimentare reprezentate de prime de ... (vezi toată discuția)