avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am o mătușă care are o pensie CAP. La începutul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am o mătușă care are o pensie CAP. La începutul anului a ...

Am o mătușă care are o pensie CAP. La începutul anului a suferit o fractura la șold și nu se mai poate deplasa. Costurile de întreținere sunt mult mai mari decât pensia pe care o ia. As dori sa știu dacă îi pot face o pensie de handicap și cui ar trebui sa mă adresez
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 13:13, 20 Iulie 2025
Nu există pensie de handicap.
Pentru informații pentru a o încadra într-un grad de handicap, rugați să vă ofere informații și îndrumare medicului de familie, și medicului neurolog sau după caz medicului ortoped.
Fără ajutorul acestor doctori nu veți rezolva nimic.
Apoi mergeți cu actele medicale la DGASPC, și la ASISTENȚĂ SOCIALĂ de la Primărie.
Ultima modificare: Duminică, 20 Iulie 2025
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am pensie de incapacitate de munca gr2 dobandita in urma ... ticarau daniel ticarau daniel Daca am pensie de incapacitate de munca gr2 dobandita in urma unui AVC ischemic ,diagnosticul este accentuat si capacitatea de munca pierduta in totalitate , ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru persoane cu handicap machita machita Tata socru are arterita si i s-a amputat laba piciorului,poate beneficia de pensie de handicap?eu pot fi ca ingrijitoare[insotitoare]pentru dumnealui,cu carte ... (vezi toată discuția)
Neurologie handicap - referat RObucarm RObucarm Tatăl meu a făcut avc trebuie referat si scrisoare medicală. Cine da referatul la iesire din spital sa dat numai scrisoarea medicala. (vezi toată discuția)